I Mitt Badrumsskåp ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er gullisar, som jag lovade ska jag visa er vilka produkter jag använder när det kommer till rengöring, krämer, ansiktsmasker och annat smått och gått. Jag har haft väldigt mycket problem med min hy under åren och äntligen har den börjat ordna upp sig och det är tack vare att jag har provat massor av olika produkter och äntligen hittat grejer som funkar för mig. Och även om det har blivit mycket, mycket bättre slutar jag inte prova nytt. Utan jag älskar att testa och känna efter om jag kan hitta något som gör min hy ännu bättre. Men nu tänkte jag visa er favoriter som hänger i mitt badrumsskåp och som jag mixar mellan just nu. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

När det kommer till daglig rengöring morgon och kväll använder jag just nu mest produkter från Excuviance. Men min rengöringsgel tog slut när jag var i New York så nu kör jag på en från ACO som jag också tycker är bra ”Deep Cleansing”. Jag har precis testat Glamglows rengöring också och gillar den. Den är lite annorlunda, den känns lite pepparmintig och är typ lite ”lerig” form. Det känns verkligen som att den rengör på djupet. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Efter jag har tvättat av mig sminket med rengöring tycker jag att det nästan alltid är lite smink kvar så då kör jag på ansiktsvatten med en pad över hela ansiktet och varierar just nu för att hitta den som passar mig bäst. Men en stor favorit är Beauté Pacifique och Be The Skin som jag köpte nu när jag var i USA. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ett par gånger i veckan rengör jag hyn med en mask. Då brukar jag variera vilken jag använder för jag tror att de rengör på olika sätt. En som ofta åker fram är ”Masque Matté” från Beauté Pacifique. En annan favorit är Deep pore cleansing Masque från Kiehls. Och jag köpte ju med två masker från Glossier nu när jag var i NY och den ena har jag bara provat en gång så har lite svårt att säga något om den. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det finns ju också masker för att återfukta hyn och här jag också favoriter. Min nya från Glossier har jag inte har provat än, så den är bara väldigt fin än så länge, hehe. Men Glamglows återfuktningsmask är underbar och lika så den här från Sampar. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag gillar ju att byta dofter och nu är denna Dahlia Divin från Givenchy är favo. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

De här produkterna använder jag till vardags. Serum och dagkräm från Exuviance och ögonkräm från Emma S.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

När det kommer till håret varierar jag mig också, då känner som att håret inte vänjer sig vid produkterna och det blir bättre effekt när jag tvättar det med olika. Men jag kör mycker på Moroccanoil och O&M

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Och när jag vill festa till det lite kör jag i lite hårinpackning med färg från Maria Nila, det var ett tag sen nu men tycker det är så fint med lite rosa toner. Och när jag hade längre hår körde jag i bland på blåa toppar. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag är inte superbra på att styla håret men torrshampoo från Batiste använder jag dagligen, likaså Hair Resport Spray från Kevin Muprhy. För att styla till topparna använder jag Molding Cream från Moroccanoil eller från Living Proof. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag tvättar även håret med Kevin Murphy produkter då och då och älskar deras silvershampoo. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Så nu fick ni reda på vilka produkter som gömmer sig i mitt badrumsskåp. Frågor på det?

Nästa gång ska jag visa er vilka produkter som är favoriter i min sminkväska. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilket härligt inspirerande inlägg och vilka fina produkter! Batiste är även min favorit, använder den hela tiden 🙂

  Linda 2016-04-23 18:20:21 https://lifestylebylinda.com/
  Svara
 • Josefin! Vad har du för hudtyp? Skitinspirerande inlägg, men hade varit så hjälpsamt och veta! Har själv känslig hy (TROR JAG?) med lätt å få finnar och det är en djungel där ute!

  Rosanna 2015-09-24 21:48:25 http://None
  Svara
  • Svar på Rosannas kommentar.

   Ja, alltså jag har så mycket problem med finnar. I typ alla år. När jag var yngre hade jag mer i pannan och sen efter 20 var det mer runt käkarna – det är hormonellt har jag lärt mig. Och har i allmänthet haft mycket porer och ALDRIG gått utan smink på hyn men nu efter alla olika produkter jag provat har det ordnat upp sig. Såklart kan jag få en finne då och då men det är inte alls på samma sätt. SÅ SKÖNT!! Min hy älskar Exuviance, det funkar så bra för mig!! Prova det! Men kom ihåg att det är personligt vad som funkar. KRAM

   Josefin Dahlberg 2015-09-25 13:49:53 http://None
   Svara
 • den gröna neccesären är MAGISK! vart är den ifrån? måste även ge dig sån cred för bilderna senaste tiden, du har verkligen lyft dem och bilderna håller så hög och fin kvalité både innehållsmässigt och hur de är fotade! så snyggt! kram

  rikke 2015-09-23 18:15:19 http://None
  Svara
  • Svar på rikkes kommentar.

   ååh tack 🙂 Ja jag har börjar lägga ännu mer tid på det 😀 Så kul! Den kommer från Zara men är flera år gammal tyvärrr. Kram!!

   Josefin Dahlberg 2015-09-23 18:16:57 http://None
   Svara
 • JOSSAAAAAN! Vilken beauty-heaven du lever i! Herregud vad alla produkter ser härliga ut, klart din hud mår bra när du tar hand om den såhär fint. Jag måste berömma dig för dina bilder på bloggen, du har alltid redigerat dom mysiga liksom men kvalitén är underbar nu och du är så kreativt duktig på att ta snygga bilder också. Hands down för dig och ditt badrum.

  Alva 2015-09-23 17:15:53 http://None
  Svara
 • Åh, kan inte du berätta mer om hårinpackningen med färg från maria nila, eller andra liknande? Har aldrig hört talas om att detta finns, men låter ju grymt! Hur gör man? Tack för en underbar blogg och podd!

  Mymlania 2015-09-23 13:32:47 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!