Veckans Poddisär här ❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Woho, äntligen onsdag!

Jaaaa, vår favorit dag är här. Eller hur? På onsdagar kommer ju ett nytt avsnitt av vår älskade podd. Den här veckan pratar jag och Vanja om drömmar. Vad drömde vi om när vi var små? Vad drömmer vi om i dag? Hur når man sinna drömmar? Vad händer när ens drömmar krossas eller när man uppfyller en dröm? Allt det och mycket mycket mer såklart i veckans poddis. Vi kommer även in på väldigt viktiga ämnen i slutet som jag tror kommer vara väldigt tänkvärda för er. Hoppas ni lyssnar och hoppas ni gillar veckans poddis. Och fortsätta posta era underbara bilder under #JosefinOchVanja – Det är sååå kul att se vilka ni är. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja BÄSTA och såå fint foto på er!! Kram! <3

    Moa 2015-09-23 14:30:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!