Off To Paris!

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Solisar Ray-Ban Jacka Second Female Polo Bik Bok Jeans Diesel Boots DinSko

Hej på er gullisar, nu tar jag mina väskor och åker från jobbet för att sticka till Paris. Så mysigt, ska vara där hela helgen. Ses där och så länge på Instagram & Snapchat @Josefinsoso. Puss J

Sunnies Ray-Ban Jacket Second Female Knit Bik Bok Jeans Diesel Boots DinSko

Hi guys, now Im off for a weekend in Paris. See u there and at Instagram & Snapchat @josefinsoso. Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Jennifer Sandsjö rocks all black in this shearling coat and ripped […]

  30 Great Outfits That Will Show You How To Wear The Shearling Trend - Just The Design 2015-10-13 23:43:19 http://www.justthedesign.com/30-great-outfits-that-will-show-you-how-to-wear-the-shearling-trend/
  Svara
 • Hej vackra du!
  Jag har länge velat skriva en kort text till dig, men aldrig ”vågat” och blev manad nu när du åkte till Paris, bor nämligen här!
  Vill börja med att berätta att som många andra tycker, tycker även jag att du är en otrolig glädjespridare & verkar helt jäkla underbar. Läser din blogg dagligen, och lyssnar på er podcast också. Jag bor i Paris sedan ett år tillbaka, och vill så gärna jobba inom mode. Om du har tid, någon dag, kan inte du göra ett inlägg om vad du tror gör en speciell(are) när man söker jobb? Med cv & sådär? Klart det är annorlunda från land till land, men vore fint med lite tips nu när jag har lärt mig franska någorlunda bra, och vill ut & jobba i någon härlig butik. Hoppas att du får en underbar weekend i Paris, bästa vackraste staden, och du hade ju tur med vädret!

  Linnea 2015-09-25 13:57:23 http://None
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Bonjour Linnea!! Åh va glad jag blir av din kommentar 😀 Tack!! Ja, det ska jag absolut göra! Jag ska ge lite jobbtips snart, bra idé. Tack!! Ja, jag ska njuta av underbara Paris 😀

   Josefin Dahlberg 2015-09-25 14:41:44 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!