Min Nya Matta❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 presetxProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag älskar min nya underbara matta som jag klickade hem från Ellos för några veckor sen. Jag hade tänkte att ha den i min ”vardagsrums”-del men den passade inte alls som jag tänkt mig så den fick flytta in i köket och jag tycker att den passar så bra. Och så himla mysigt att ha en sån här mysmatta när jag sitter med trötta morgonfötter och äter frukost. 10 av 10. Vad tycker ni?

Jag spelade in en liten video med mobilen när jag fick mattan, väldigt dålig kvalle men ändå lite kul kanske att se hur jag tänkte m mattan. Eller vad säger ni? Är det kul med lite sånna klipp här på bloggen? Ska i så fall göra dem m bättre kvalité 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!