Sminkskola★ Eyeliner

Här är en liten video som vi spelade in på redaktionen för några veckor sedan. Där vår grymma praktikant Rebecca visar mig hur man gör en snygg eyeliner. Hon har alltid så snygg eyeliner som är i perfekt ”storlek” eller vad man säger. Dessvärre har jag inte fått till den många gånger efter det men ska fortsätta öva för det är ju riktigt snyggt. Hoppas ni gillar klippet, som är lite skojigt och halvdant filmat, hehe men men. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Suupersnyggt med eyeliner på dig! 🙂 Måste bara säga: NEJNEJ inget saliv kring ögonen, skit i det! ta lite makeupremover eller vatten på topsen nästa gång istället, du ska inte ha spott nära ögat. All välmening här!!

    anna 2015-10-05 22:28:44 http://None
    Svara
  • Supermysig video och grymma tips! Ska testa topsmetoden nästa gång. Herregud man kan ju inte annat än älska dig Josefin, du verkar så sympatisk och mysig! <3

    Kristina 2015-09-26 19:10:21 http://ordningochinreda.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!