Josefin❥ Second Female

IMG_6953
JosefinDahlberg_SecondFemale_08JosefinDahlberg_SecondFemale_01JosefinDahlberg_SecondFemale_07

Processed with VSCOcam with hb2 preset
JosefinDahlberg_SecondFemale_09

Jag är superglad över att jag börjat jobba med ett av mina favoritmärken, nämligen Second Female. De har de ultimata plaggen för en grym basgarderob med riktigt bra kvalité. Under hösten kommer ni se mig i mina utvalda favoriter från deras höstkollektion. Så himla kul! Den här gången har jag satt ihop en, enligt mig, perfekt höstlook. Tre av mina viktigaste plagg för att vara snygg i höstkylan är absolut skinnbrallor, stickad tröja och en grym höstjacka. Vad tycker ni om min look? Har ni koll på Second Female? Love J

I so happy to tell u that I have start to work with one of my favorite brands, Second Female. This fall you will se me in their amazing fall collection. I love this outfit, perfect look for fall. Leather pants, knit and a cool jacket. Three impotent pieces for the fall wardrobe. What do u think? Do u like this look? Love J

I samarbete med Second Female

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!