Look Of The Day★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Fluffjacka Zara Blus H&M Väst Zara Jeans Bik Bok Boots & Väska & other stories

Såhär såg jag ut i dag när jag var tillbaka på jobbet efter min Paris trip. Ser ni hur ”långt” mitt hår har blivit? Jag kan ha toffs, nästan i alla fall. Alltså dags att klippa mig lite, måste fixa det snart. Men hallå hur fina är mina nya accessoarer? Mina nya boots och väska, helt kär och tycker att de gör hela den här looken så mycket roligare.. Mums! Håller ni med?

Fluffy jacket Zara Blouse H&M Vest Zara Jeans Bik Bok Boots & bag & other stories

This is what I looked at the office like today! I really like my new boots and bag, they make this outfit so much more fun. Do u think?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!