To My Sister❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Det här inlägget är till min älskade syster. Vickan. Du vet att du är min nr ett. I bland kanske du glömmer det eller så glömmer jag det men du vet och jag vet att när det verkligen gäller så släpper vi allt för varandra. Vi förstår varandra och vi kan varandra. Du vet när jag är ute på djupt vatten. Jag vet när du borde släppa taget om vissa saker. Och vi säger saker till varann för att vi vill varandras bästa. Oavsett vad har vi fan stått vid varandras sida. Och jag blir glad av hela mitt hjärta av att se dig frisk. Och se dig välja och älska livet. Att du har hittat din plats och gör det du mår bra av. Oavsett om det är på andra sidan jorden eller inte. Jag kan alltid flyga till dig och det kommer vara värt varenda öre och sekund. Den kontakten vi har känner jag inte med någon annan. Den känslan vi har tillsammans, vår kreativitet, lekfullhet,  våra skämt och miner gör mitt hjärta varmt varje gång. När vi skrattar tills vi gråter och gråter tills vi skrattar. Det är det bästa jag vet. 

I bland hatar jag dig för att du ser igenom mig, säger till mig eller påpekar det jag väljer att inte se. Men det är också därför jag älskar dig. Det finns ingen som jag kan vara så ärlig med som dig. Ingen jag vågar berätta allt för. Och det är för att jag vet att du inte dömmer mig. Och jag vet att du kommer stå kvar oavsett mina konstiga tankar, knäppa ideér och sårbara hjärta. Vi har överlevt mycket ihop du och jag och en sak som är säker är att jag aldrig skulle klara mig utan dig. Jag älskar dig min älskade syster. Du är värd livet, värd det bästa, den bästa och aldrig ska jag sluta finnas där för dig. Oavsett om det är för att ta en fin bild till Instagram, ge råd på telefon, trösta dig, skratta med dig, höra på kärleksbekymmer eller ideér för framtiden. För dina ord är alltid viktiga för mig. Det är som att vi föddes med ett eget språk som ingen annan pratar. Som bara vi förstår. Det är värt allt för mig. När jag satt på planet hem från New York kände jag mig bokstavligen halv. Det var något som fattades och det var du. Saknar dig och älskar dig! I be back sooooooon (moooooooon) Haw haw….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • I podden om familjelivet så nämnde du att en av dina systrar hade varit sjuk under en längre period. Jag, som anorektiker, tyckte att det lät väldigt mycket som att du refererade till att även hon haft en ätstörning. Det är fel av mig att sitta och gissa, men det var vad min magkänsla sa och sen dess har jag haft svårt att släppa det. Jag undrar om din syster, om det nu är så att hon har varit ätstörd, skulle vilja berätta vad som motiverade henne att ta sig ur det och gjort att hon kommit dit hon är idag. Sen förstår jag absolut om hon inte vill att det skall vara offentligt eller att hon vill prata om det, men jag tror att det skulle hjälpa många att berätta om hennes erfarenhet. Ta bort kommentaren om detta utlämnar din syster på något vis, jag vet själv att det kanske inte är något som man vill ”outta”
  Kram och tack för en ny favoritpodd!

  Emma 2015-09-30 20:19:15 http://None
  Svara
 • Åh jösses vad fint!!!

  Lisa 2015-09-30 00:21:58 http://www.nouw.com/lisabengtsson
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!