Woho, veckans poddisär här ❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag i min nya look – naturlig make up med markerade bryn… Love it!

Bästa dagen är här och det betyder nytt poddavsnitt. Den här veckan pratar vi om något så ytligt som smink. Fast det blir inte så ytligt som man kanske kan tro. Vi kommer in på varför vi sminkar oss, hur vi känner oss utan smink, jag berättar om min dåliga hy jag försökt glömma med lager att foundation och puder under åren. Vi hinner också med att snacka om skillnader för tjejer och killar, ideal som är skeva och hur man ska rocka sin dålig hy i stället för att skämmas. Och vi börjar som vanligt med lite snicksnack från veckan som varit och Vanja drar ur mig vad jag gjorde i Paris… Eller snarare vem jag var där med.. Haha… Hoppas ni gillar veckans avsnitt OCH en ny grej, diskutera gärna ämnet på vår FB-sida här!!

#JosefinOchVanja

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Verkligen älskar er podd! Tror att jag har lyssnat på alla kanske två gånger, bästa tidsfördrivet. Det sagt skulle det vara jätte kul om ni kunde ha ett avsnitt om kroppsideal i modevärlden, ätstörningar hos unga tjejer, välmående hur ni ställer er till matvanor och träning etc. Ett ”kropp” avsnitt helt enkelt!

  Birgitta 2015-10-02 03:55:20 http://None
  Svara
 • Ligger lite efter vilket är lite skönt att man kan lyssna på fler avsnitt om man vill 🙂 Ser fram emot de kommande avsnitten. Lyssnar nu på familjeavsnittet. Så starkt att du delar med dig, så mycket känslor både i podden och som väcks hos en själv.

  Kattis 2015-09-30 18:45:42 http://www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Hej!
  Jag har nyligen både börjat läsa din blogg och börjat lyssna på din och Vanjas podd och har blivit helt fast!
  Jag har bara en liten fråga, du pratade i stilavsnittet att du skulle lägga ut ett blogginlägg på din stilresa, och jag blev väldigt nyfiken! Har skrollat igenom halva din blogg nu (känns det som) men inte hittat inlägget! Skulle bli jätteglad om du kunde länka till det så jag får se! 🙂
  Kram Hana

  Hanna 2015-09-30 15:45:33 http://None
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jaaaaa vet, har inte hunnit m det men lovar att det kommer snart. ska försöka i morgon 😀 Va kul att du gillar bloggen och podden, gör mig så glad 😀

   Josefin Dahlberg 2015-10-01 15:32:31 http://None
   Svara
 • WOHOOO! blir lika glatt överraskad varje vecka när jag inser onsdag=ny poddis!

  ISA 2015-09-30 14:17:04 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!