Happy Friday❤

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Glad fredag på er fina gullisar. Hur är er morgon? Jag jobbar ju hemifrån på fredagar och sitter nu och planerar inlägg, styr upp mejlen, fotar och inspireras av andra grymma bloggare och sajter. Mums, älskar fredagar! Hörs snart, Puss J

Happy Friday! How is your morning? As u know I work from home every Friday and I love it!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Är sugen att införskaffa mig en sådan kamera, tycker du att det funkar bra?! 🙂
  Tack för en super blogg! Kram

  Jennie 2015-10-08 11:59:57 http://None
  Svara
 • Låter som fredagar är en jäkligt härlig och peppig dag för dig, underbart <3 det smittar!

  ISA 2015-10-02 17:05:48 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Fredagen är underbar! Ledig, solen skiner och har en glad femåring här hemma. Klippning av gräsmattan väntar, fredagsmiddag med familjen väntar och en påse smågodis ikväll. Kan det bli bättre? 😉 Fredagsmys så att man dör ett skvätt! Jag bara måste inflika (och ska skriva till Vanja sedan också!) och säga att ni två gör en så glad, pepp och pigg, lite lagom avundsjuk och lycklig. Ni framför en översvämning av happiness varje gång man hittar er och man bara inser att det är dags att rycka upp sig, NU! Ni gör det i älskar, det ni vill, lever som man bör och strålar ut något härligt. Jag blir i alla fall smittad!

  Samtidigt har jag en liten fråga ang. att börja blogga på Modette Hur det går till, kostar det något, kan vem som helst börja, är det lätt att få ut bilder osv? Jag är som sagt tvungen att göra något med mitt liv, om inte det jag planerat går som jag vill. Tycker att börja blogga här hade vart en fin start. Jag älskar att skriva, har mycket som behöver komma ut ur mitt lilla snurriga huvud, mycket tankar och funderingar, älskar mode och vackra ting, springa några varv i joggingskorna och har kommit till en punkt i livet där jag inser att livet ska vara lättare.

  Ha nu en fin fredag och helg!

  Angelica Fjellman 2015-10-02 14:42:06 http://None
  Svara
 • Så härligt! Och polaroidkameran – MÅSTE HA! Hoppas du får en jättefin fredag Josefin 🙂

  Sofie 2015-10-02 12:46:15 http://www.nouw.com/sofiewiberg
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!