Josefin&Vanja Workshop❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset
Processed with VSCOcam with hb2 preset  Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

I dag hade jag också bästa Vanja en workshop på Urban Deli. Vi skrev ner ALLA våra ideér, gick igenom vilka som är prio, vi drömde oss bort, vi kom tillbaka till verkligheten, vad ska vi göra först? Vad är steg två? Ja, alltså det var inte många tysta sekunder under vår em. Så jäkla peppade är vi och så glada över att ni lyssnar på poddis, vill vara med oss, kommenterar och att ni verkar vilja ha mer?! Det kommer ni i alla fall få och det kommer bli så jäkla kul! Pepp, pepp, pepp! Ha en underbar fredag fina ni! Hörs snart, puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!