Favorite: Perfume Oil❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, stopp och belägg. Huuuur gott luktar den här? Magiskt gott! Det är en parfymolja från Giorgio Armani som helt klart är en av mina nya höstdofter. Säger bara en sak och det är… Mums! Ni måste prova den om ni får tillfälle. Puss J

Okey, I just found my new favorite fragrance. A perfume oil from Giorgio Armani. U must try it!! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Vill bara tacka dig för din krönika ”Jag kommer aldrig kunna lära mig att dricka normalt” som jag läst om och om. Det känns som jag läser om mig själv. Varje ord är som taget ur mitt liv och min relation till alkohol. Jag behöver nog inte ens försöka beskriva det för du säger allting åt mig. Och då förstår jag att du förstår. Jag är 20 år och detta har pågått under åtminstone två-tre år. Det är precis som jag varit medveten om detta under en lång tid, men nu fick klarhet i att det faktiskt är ett problem som tiden inte kan lösa, vilket är vad jag trott och hoppats på de senaste åren. Vet inte riktigt hur jag ska ta detta vidare min nuvarande situation, men ville bara tacka dig för att du fick mig att förstå.

  emma 2015-10-05 01:41:00 http://None
  Svara
 • Men! Men!!!!! Armani Si är min signaturdoft och sen jag såg i senaste elle att en olja skulle komma har jag jaaaagat den! På flera kicks och åhlens city men ingen har den?? Vart har du hittat den? 😀

  Jojosefin 2015-10-04 02:29:39 http://None
  Svara
 • Ååh i love it!
  Köpte nyligen den fast inte som olja utan ”vanlig” parfym 🙂

  Ella 2015-10-03 13:20:48 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!