Söndagstankar: Plus Size???

Hej fina ni, i dag bjuder jag på lite viktiga söndagstankar. Ni vet att man brukar säga Plus size kollektioner, plus size modeller, plus size bloggare mm. Det är ett ämne jag tycker är superviktigt och jag tycker det pratas för lite om. Jag har länge letat efter en bloggare som inte ser likadan ut i kroppen som 99% av alla modebloggare men utan framgång. De bloggar som läsas mest är just de bloggar där man ser ganska likadana ut. Och det är något som stör mig. Jag vill kunna ha en större variation på våra bloggare här på Modette. Och någon som håller med mig om att de finns för få är Linda och hon brinner verkligen för det här. I det här klippet snackar vi just om plus size, vad är det? Ska det heta plus size eller borde det inte bara finnas kläder i alla storlekar? Varför måste en plus size modell vara naken för att få vara med i modevärlden? Ja, allt det och mycket mer. Hoppas ni vill lyssna och diskutera detta viktiga ämne. Skriv gärna en kommentar. Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • jag är en av dem – men jag skriver om träning och hälsa och det där krockar i mitt huvud rätt ofta, i min nisch är det ju så extremt fokus på kroppen. samtidigt är det skönt att få vara den som går utanför mallen.

  Sara i Åre 2015-10-06 10:54:11 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • […] Först och främst vill jag tipsa om en liten minipodd (kanske man kan kalla det) som spontant spelades in när jag besökte Josefin Dahlberg för att spela in podd till Bloggbusiness. Vi började prata om plus size och diskriminering av tjocka och jag gick igång så hårt att Josefin plockade fram mobilen och började spela in och det resulterade i det här inlägget på hennes blogg! […]

  Tisdagstips - La Linda 2015-10-06 10:39:09 http://www.lalinda.se/2015/10/06/tisdagstips-2/
  Svara
 • Kommenterade innan men det verkar ha trillat bort i cyberrymden? 🙂

  TACK för att du lyfter detta Josefin. Så himla viktigt att inte bara vi tjockisar pratar om detta utan att problemet uppmärksammas av alla. <3

  La Linda 2015-10-06 10:32:59 http://lalinda.se
  Svara
 • Tack för det här viktiga inlägget och för ditt stöd! <3

  La Linda 2015-10-04 16:48:05 http://lalinda.se
  Svara
 • Jag älskar Linda! Och älskar den här diskussionen, den är otroligt viktig. Jag önskar också att jag någonstans hade vågat göra detta själv, men nu gör jag inte det utan hoppas på andra tjejer där ute som kanske har ett ännu större intresse av att inspirera andra rent klädmässigt. Längtar till den/de bloggarna också hamnar här på Modette!

  Beatrice 2015-10-04 14:23:12 http://herbariumet.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!