Perfect Sunday&Todays outfit★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Väst Zara Tröja H&M Väska LV Kjol Second Female Skor Dr Martens

Så här såg jag ut i dag när jag strosade runt och hade världens bästa söndag. Efter vår franska frukost mötte jag upp mina tjejer på stan, vi shoppade loss på Zara och & other stories. Efter det fika, så klart åt vi kanelbullar (min andra för dagen… hehe) Och efter det blev det hembakas pizza och godis i soffan. MUMS! Men nu är klockan alldeles för mycket och jag måste sova så jag är redo för att ny grym vecka. Hoppas ni också har haft en underbar helg fina ni. Puss J

Vest Zara Knit H&M Bag LV skirt Second Female Shoes Dr Martens

Today I had the best sunday.. Late breakfast, shopping with my girls, coffee break and homemade pizza and candy. Love it! But now its time to ger some sleep so Im fit for fight for a new week. I hope u also had a great weekend. Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!