Leopard, Hunter, Details★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Scarf & Jacka Zara Tröja Gina tricot Datorfodral Happy Plugs Mobilskal Richmond & Finch Jeans Diesel Stövlar Hunter

Hej på er alla fina ni.. Hoppas ni mår bra! Jag mår faktiskt inte så bra som jag brukar… Jag vaknade med en galen huvudvärk och var helt knockad, det kommer ni höra mer om i morgondagens podd. Och jag trodde att det skulle bli bättre under dagen men har typ bara blivit sämre så under eftermiddagen åkte jag hem för att jobba från soffan vilket var väldigt skönt att få ta på sig myskläder och bulla upp m te och mackor. Nu ska jag snart göra middag och ha lite mys och hoppas att det blir bättre till i morgon. Åt nyss lite godis, så nu känner jag mig lite piggare i alla fall, haha. Men så här såg jag i alla fall ut i dag innan jag stack från jobbet. Lager på lager… Det är ju den säsongen nu och jag älskar det! Hörs snart gullisar, puss!

Scarf & Jacket Zara Knit Gina tricot Case Happy Plugs Jeans Diesel Boots Hunter

Hi guys, hope u are well.. I dont feel so good 🙁 I think Im getting sick and its sucks.. But I got home earlier from work today to relax so I hope I will be fine!! But this is what I looked like before I left work. Layers…. Is that season here in Stockholm now and I like it!! Later! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!