Mina höstfavoriter från Ellos ❥

JosefinEllos

Jacka: här! Skor: här! Väska: här! Kjol: här! Collegetröja: här! Maxiklänning: här! Bucketbag: här!

Just nu gör jag och Vanja ett samarbete med Ellos till poddisen och den här veckan visar jag er mina favoriter ur Ellos gigantiska och mumsiga garderob. Jag har valt några plagg jag tycker alla borde ha i höstgarderoben men jag ville inte bara välja alla klassiker för det tror jag att ni redan har koll på. Utan jag valt några grejer jag tycker kan piffa till vardagslooken men några classics fick följa med också. 

En dubbelknäppt jacka borde typ alla ha, så jäkla snyggt och den får dig att se stilig ut på en gång. Vem har sagt att vinterskor behöver vara tråkiga? De här kan ju vara de mesta praktiska skorna att ha i vinter och de är supercoola med sitt leoprint, perfekt kombo! Just nu älskar jag att ha kjolar med strumpbyxor och boots och bara älskar den här ormmönstrade från Adidas. Mums! En härlig maxiklänning (huuuur fin?) behöves till alla tillställningar under hösten där den korta sommarklänningen inte riktigt passar. Och såklart behöver vi nya väskor att flytta in i nu till hösten, satsa på en lite roligare med guldiga pricker eller en klassik bucket bag tycker jag. Fint va? Jag vill ha alltihop i min garderob nu! 

I samarbete med Ellos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • älskar din blogg så så bra!
    men jag undrar om du kanske skulle kunna göra ett inlägg om typ eco tänk när du köper kläder och skor ect. Brukar du tänka på miljön när du handlar osv?

    Linnea 2015-10-07 17:21:27 http://linnearosvall.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!