3 Tips för fler följare på Instagram ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Många av er frågar mig om hur man får fler läsare på sin blogg eller fler följare på Instagram så i dag tänkte jag dela med mig om hur jag tänker kring Instagram. Jag har under de senaste månaderna lagt ner mer tid och varit mer selektiv med min Instagram och det har lett till att jag fått 10 000 nya följare senaste två månaderna. Lite enkla knep som ändå kan göra stor skillnad om man vill få sitt konto att växa. Puss J

1. Hitta ditt filter – Att ha samma ton på alla bilder ger en snygg feed som många vill följa. 

2. Tänk på tiden – Sprid ut dina bilder. Jag tänker morgon, lunch, kväll. 

3. Variation! Posta inte tre selfies i rad utan se till att variera dina bilder. En frukostbild, en outfit, ett plagg och sen en till frukostbild. Ja, ni fattar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!