My Workdesk❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej på er alla fina, tänkte visa er var jag sitter om dagarna. Här är alltså mitt skrivbord på Modette-redaktionen. Väldigt mysigt och jag älskar att sitta här och jobba. Försöka ofta pimpa med grönt och blommor så man får lite pepp och feeling, det gör ju allt lite roligare tycker jag. Nu ska jag jobba vidare och snart kommer dagens outfit upp. Håll utkik. Puss J

Hi guys, today I want to show u my desk. So this is where I work from every day. I love our Modette room and I try to have flowers and plants all the time. I think that give us so much energi and feeling. Now I need to get some work done and soon I will post todays outfit. Stay tunned! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Drömmen <3 Ljust, grönt & blommor, inspiration runt om.. Ja, jag hade LÄTT velat sitta vid ditt bord (eller på ert kontor) för att bli fullmatad med inspiration hela dagrana!!

  Är så otroligt glad efter att ha lyssnat på er podd. Ni är grymma, ni talar om saker som jag själv älskar att dra upp och jag känner att mycket ni säger skulle likväl kunnat vara jag som babblar om det. Samtidigt som det är grymt att höra så mycket annat som jag själv inte tänker på ibland..

  Efter att ha fått min egna blogg saboterad, (raderad) och varit offline i ett par dagar, så tappade jag lusten att läsa andras (där inräknat även din snygga blogg) men efter att äntligen fått kriga mig igenom detta datastrul och kunnat rädda allt – så är jag mer än taggad på att sluka inspiration!! Tack för dina fina inlägg, bilder & ALLT !
  YOU GO GIRL!

  Jamie 2015-10-09 14:19:26 http://www.jamiesallmen.com
  Svara
 • oh vilken ordning du har ändå.. skrivbord har en sån förmåga att dra till sig skit tycker jag 😉 verkar supermysigt där på redaktionen! hur många är ni som hänger där everyday liksom?

  ISA 2015-10-08 17:48:10 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har lyssnat på din och Vanjas podd och fullkomligt älskar den! Alltså ni är så grymma och jag känner igen mig i allt ni pratar om. Jag har alltid drömt om att bli en modebloggare och tycker att det är jättekul med mode. Att våga köra på sin egen stil. Din blogg är jättebra och du är en stor inspirationskälla för mig.

  Hoppas du haft en bra tordag (tagga fredag imorgon!) och ta hand om dig.

  Kram

  Tove 2015-10-08 17:04:10 http://www.karintove.blogg.se
  Svara
  • Svar på Toves kommentar.

   Meeeen åh tack tove 😀 Gulle dig!! Köööör hårt m bloggen!! Klart du ska modeblogga 😀 Kram och ja tagga fredag… så najs!

   Josefin Dahlberg 2015-10-08 18:01:25 http://None
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!