Tips på höstjackor ★

Josefin_shoppingtips

Svart jacka: Second Female 2299 kr Grå Kappa: Gina tricot 999 kr Skepparkavaj: Lindex 899 kr Uniformsjacka: Mango 699 kr Mockajacka: Bik Bok 1999 kr Fuskpäls: H&M 799 kr

Dags för lite shoppingtips! Jag fick en kommentar från en av er fina läsare som heter Lin och som ville ha lite tips på höstjackor så nu tänkte jag skriva lite om hur jag tänker kring det. Jag satsar sällan på en lite dyrare höstjacka men det gjorde jag innan jag började blogga. Nu vill jag lixom inte att alla outfitsbilder ska se likadana ut haha.. Så ytligt är det faktiskt.

Nu satsar jag på fler till budgetpris fast jag brukar iof lägga lite extra krut på en som jag vet att jag kan ha till mycket och som är varm. Typ som den här från Second Female den är snygg, varm och funkar till typ allt. Men sen tycker jag det är kul att ha lite mocka, fluff som jag älskar eller en snygg uniformsjacka med snygga detaljer. Jag gillar alltså att kunna variera mig. Och just nu tycker jag att det finns så himla många fina till grymt bra priser så nu kan man ju ha råd att ha köpa två eller tre höstjackor. 

Hur tänker ni? Och vilken av jackorna är er favorit? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • älskar den gråa långa!

  Kajsa 2015-10-13 01:54:25 http://nouw.com/kmstyle
  Svara
 • Jag tänker definitivt att det är bättre att satsa på en i god kvalitet och se till att ta hand om plagget. Mindre slit och släng. Jag kan verkligen tipsa om secondhand när det gäller jackor då kan man ändå få en bra variation och byta ofta. Har handlat mycket second hand de senaste åren och har fyndat många fantastiska jackor. De går att hitta sådant som är inne också.

  Jag undrar också om det är vanligt att köpa ny höstjacka varje år. Förstår inte hur man kan ha behov av det. Vad gör man med den från förra året? Slänger? Jag har massvis med jackor och ytterkläder och ändå köper jag inte varje år.

  Kattis 2015-10-12 21:01:17 http://www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Hurra! Vad kul! Min favorit var helt klart den coola mocka jackan 🙂

  Linn 2015-10-12 20:57:30 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!