Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Energi Boost❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Gooooooooo morgon! Jag känner att jag bara måste skriva ett inlägg om det här. Jag kom nyss till jobbet och jag mår så bra. Varför? Jo, för att jag började dagen på gymmet. Jag har inte varit där sen i maj….. Men i dag hände det. Jag packade ihop lite snygga träningskläder och åkte dit. Och när jag väl var där njöt jag med hela kroppen. Det är här jag hör hemma. Lite så kände jag. Jag mår så bra av att röra på mig, stärka min kropp, sträcka ut ryggen, svettas, ja det känns underbart att äntligen vara tillbaka. Och en ny grej jag avslutade med fem minuters meditation, sååååå skönt! Jag är så pepp på det här nu och det känns underbart! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!