Kat Von D Beauty❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar! Som ni vet har jag hängt i Köpenhamn i dag och kollat in Kat Von Ds sminkmärke som kommer säljas exklusivt på Sephora från och med november. Så mycket fint smink. Grymma färger, coola förpackningar, Kat är så jäkla cool och jag blir sugen på att ha gröna läppar och sotade ögon efter den här dagen, haha… Vi får väl se hur jag ser ut i morgon 😉 Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!