Pressveckan★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar, hur mår ni? Hur är er vecka? Min är lite extra stressig än vanligt. Den här veckan är det nämligen pressveckan + att det händer galet mycket på jobbet just den här veckan. Massa saker som måste göras. Sååå jag hade tänkt att besöka fyra showrooms i dag men hann bara med ett.. Tråkigt men i bland går det inte att hinna allt. Men i morgon ska jag försöka hinna med en hel del 🙂 Väldigt roligt i alla fall. Pressveckan är alltså då alla showroom visar upp nästa säsongs kollektioner. Så man springer runt och får massor av inspiration. I dag var jag på Splat som precis flyttat in i nya lokaler på Drottningsgatan, sååå himla fint. Hur drömig kakelugn?? Så fin! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!