Var med i viktig studie❤

 Hej fina ni! Ni vet ju att jag brinner för att få tjejer att må bättre.. Och en sjukt viktig grej som vi också pratade om i senaste poddisen är ju det här med kroppen. Väldigt många tjejer är väldigt hårda mot sig själv och mår så himla dåligt helt i onödan. Därför vill jag uppmana er tjejer som är mellan 15-17 år att delta i en studie som kan göra skillnad.

Karolinska Institutet i Stockholm letar efter deltagare i en online-studie och kampanj Sbody project som handlar om kroppsacceptans. Allt för att hjälpa unga tjejer att trivas bättre med sina kroppar i ett samhälle som är extremt utseendefixerat. Programmet går ut på att du vid fyra tillfällen under en timme via internet jobbar i en liten grupp med din kroppsuppfattning. Och deltagandet är helt anonymt. Det här programmet syftar till att vägleda deltagarna att reflektera, diskutera och testa ett alternativt förhållningssätt. Hur bra? Är du i rätt ålder och tycker att det låter som något för dig? Låter det som något för dig? – Anmäl dig här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken bra grej! Jag signade upp mig också, spännande 🙂

    Lina 2015-10-16 13:28:44 http://None
    Svara
  • Så sjukt viktigt! Önskade att det fanns sånt när jag var i den åldern för fy vad lätt påverkad man är av samhällets alla skit ideal!

    Elin 2015-10-15 02:08:21 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!