Dream Big❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Som ni vet älskar jag ju smycken och känner mig totalt naken utan mina ringar och armband. Och ni vet ju också att jag gillar att drömma stort. Det finns inget stop för mina drömmar och jag kommer hela tiden leva för att uppleva så många av dem som möjligt. Och en av mina drömmar har precis blivit verklighet. I dag kunde jag nämligen ta på mig mina egna smycken. Jag har länge drömt om att få designa och kunna ha på mig min alldeles egna smyckeskollektion. Och nu är dagen här! Så jäkla underbart!

Jag har alltså designat en egen kollektion som jag fullkomligt älskar. Och det har jag gjort tillsammans med smyckesmärket CU Jewellery och jag så himla glad över det här samarbetet och längtar tills jag kan visa alla smycken för er och att ni kan bära dem. Tänk va ballt! Kollektionen skissade jag fram i våras och i dag fick jag smyckerna i handen. En så himla ball känsla. Nu planerar vi för fullt för pressevent och shoppingevent för er gullisar. Så himla kul!! Och med detta vill jag säga, Dream Big!! Du kan om du vill och därför heter kollektionen just det, dream big! I morgon ska jag visa upp lite sneakpeaks från kollektionen. Love J

Okey guys, I have big news for u.. One of my dreams just came true… Today I can wear my own jewelry collection. Im so happy! I have designed a collection for a Swedish brand called CU Jewellery and it will hit the stores in a month. Im so excited!! Dream Big!! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!