Första bilderna på min smyckeskollektion ★

IMG_9026IMG_9039 IMG_9042IMG_9030

Woho, äntligen får jag visa några av mina smycken jag gjort tillsammans med CU jewellery för er. Så kul och jag hoppas att ni gillar dem! Det ni får se är mina Lucky Bone i örhängen och halsband. Jag älskar den här formen och var ett självklart val när jag skulle göra kollektionen. Ett mindre örhängen som kommer i par och ett större som säljs som en. Det större örhänget kommer med grön sten också.. Det är ett halsband med ett större lucky bone och ett med flera mindre. Måste säga att halsbandet med flera blev mycket bättre än jag trodde, just nu är det typ min favorit.. Och jag vill att man ska känna att smyckerna är laddade med lycka och tur. Tillsammans med den som bär det finns det inga stopp i livet. Allt är möjligt! Det finns två till halsband i kollektionen som jag älskar, fyra armband och två ringar men det får ni inte se riktigt än… Men snart ❤ Så himla glad över att kunna ha på mig mina smycken. Så jäkla ball känsla. Vad tycker ni?? Puss J

Psst! Kollektionen släpps i slutet av november – kommer självklart uppdatera med allt om det på bloggen 🙂

 Here are the first pictures of my jewellery collection with CU jewellery. Im so excited to hear what u think!! This is not all and I will show u more soon. What do u think? (I hope u like it!!) Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!