Josefin❥ Vanja

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej hörrni, i dag tog jag och Vanja massa finna bilder på oss till framtida projekt och såklart till bloggis och poddis. Tack vare supergrymma Johanna fick vi MAGISKA bilder… Haha vi är så nöjda och tycker vi blev skitsnygga, hehe… Vi hittade en perfekt location utan för Christoffers blommor på Söder… Så himla fint, man vill köpa allt! Det ska bli såååå kul att få visa er de här bilderna när de är klara. Jag tror att ni kommer gilla dem! Nu ska jag sova, go natt gullisar. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!