Nyttig Pumpasoppa★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag började kolla i boken Socker Detox i dag och blev så himla inspirerad så jag gick till coop och handlade massor. Så nu ska jag äntligen börja laga mat! Så himla kul. I kväll blev det en pumpasoppa som blev supergod och var jättelätt att laga. 

Du behöver: En butternutpumpa, parmesan och grönsaksbuljong (eko!)

Skär pumpan i två delar, ta bort alla kärnor förutom några som du ska rosta i en stekpanna och toppa soppan med. Ställ in pumpan i ugnen på 175 grader i ca 30-40 minuter så att den blir mjuk. Koka 1/2 liter vatten och buljongen. När pumpan är klar, lägg i den i kastrullen, mossa den m en gaffel och låt koka upp. Lätt soppan i en skål, riv parmesan och toppa med dina rostade pumpaskärnor. Mums! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!