Tävling för dig och din bff ❤

02-Nause

Okej gullisar, är ni sugna på att dansa? Det är jag och jag hoppas ni vill tävla om biljetter till November Lights Festival i Tele2 arena. Jag kommer gå dit och dansa loss tillsammans med några härliga bloggare. Så det vore ju kul att ses där!

Om du vill att du och din bff ska vinna biljetterna till den här grymma kvällen behöver du bara svara på en fråga och motivera varför du och dina kompis borde få uppleva den här kvällen tillsammans. Och glöm in mejladressen! 

Vilket datum är November Lights Festival?

1. 17 november?

2. 7 november?

3. 27 november?

Lycka till! Puss J 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Vem vann? 🙂

  Karin 2015-11-05 01:30:17 http://None
  Svara
 • 7november!
  Vill så hemskt gärna vinna dessa biljetter. Då jag och min väldigt nära kompis ska till Stockholm denna helgen (är från Skåne) då företaget jag jobbar på betalar resan eftersom jag ska på utbildning under dagen. Ingen av oss har pengar till november lights,… Men vi vill så gärna dit! Hade varit den perfekta vinsten 🙂

  Elin 2015-11-03 22:53:58 http://None
  Svara
 • 7 November
  Min man är min bästa vän Just nu är vi ”sportföräldrar” och hinner aldrig göra något rolig för oss själva. Det vore en DRÖM att få ta med honom på november lights då Armin Van Bureen är hans stora idol. Sedan skulle vi vara ett föredöme att ålder bara är en siffra. Vi vill också festa loss, fast vi är tonårsföräldrar 😀

  Helena Bergström 2015-11-02 10:44:26 http://None
  Svara
  • Svar på Helena Bergströms kommentar.

   haha.. Vill bara förtydliga att vi är föräldrar till en tonåring och inte ”unga”föräldrar!
   Ålder är en siffra 😉 Även om 13 åringen tycker vi är pinsamma! ✌️

   Helena Bergström 2015-11-03 18:29:42 http://None
   Svara
 • 7 november

  Jag skulle vilja överraska min kompis som jag inte sett på ett tag nu eftersom jag jobbar så mycket just nu. Jag tror hon skulle bli otroligt shockad och glad om jag skulle vinna. Hon älskar verkligen house musik och att dansa till beatet 🙂

  Erica 2015-11-01 20:54:36 http://None
  Svara
 • Å tror jag missade svaret på frågan =o….7 november =).

  MsSixten 2015-10-28 03:19:31 http://None
  Svara
 • Jag och min bästa vän ses alltför sällan så det vore kul att bege sig ner till Sthlm på November Light Festival och få dansa loss.

  MsSixten 2015-10-28 03:14:59 http://None
  Svara
 • 7 November!
  Jag vill vinna för att ge min BFF som även är min bättre hälft, en helt sjuk kväll! Vi är EDM freaks som älskar dansgolvets kaos, det skulle vara så underbart kul att slänga fram biljetterna framför hans ansikte och se hans reaktion när han förstår att vi ska dit!

  Katja B 2015-10-26 21:54:06 http://None
  Svara
 • Rätt svar: 7 November.

  Jag är 23 år och sambo, min lillasyster är 21 år och singel. Vi har tidigare festat som om det inte funnits en morgondag tillsammans i Magaluf, Australien, på Summerburst, Dans Dakar och Tomorrowland. Men nu var det alldeles för länge sedan jag släppte loss och som vi gjorde någonting ihop. Därför vore det roligt att överraska henne med att bjuda henne på November Lights och visa att det fortfarande finns krut i mig och gottgöra för de gånger som jag bangat på att gå ut när hon frågat för att jag betett mig som en pensionär och velat ha en lugn hemmakväll med min kille.

  Emilia 2015-10-26 14:57:15 http://None
  Svara
 • 7 november. Motivering: Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter och ge dom till min sambo och hans bästa kompis, för att visa all uppskattning han gör, vi har nyligen köpt hus,fått barn, sedan har han hållt på renoverat huset kvällar efter jobbet, han skulle behöva en paus och bara få gå ut och ha kul med sina vänner, hälften av dom ska redan gå på detta och han älskar ju även Armin van BUUREN som dit, det här skulle vara min 3 årspresent från mig till honom. (Vi firar 3 år tillsammans 12 nov)

  Michelle 2015-10-26 11:12:43 http://None
  Svara
 • Svar: 7 November
  Motivering: Jag och min sambo älskar att gå på klubb och bara dansa loss! Men med allt plugg är det svårt att få tid, pengar och energi till det. Nu har vi massor energi över då i inte har varit ute på länge och dansat, så detta skulle vara perfekt för oss att ta ut energi på!

  Amanda 2015-10-26 03:07:26 http://None
  Svara
 • 7 november, Friends Arena.

  Att dansa på novemberlights skulle bli ett jäkla drag, de skulle höras ända till Prag. Sjunga till våra halsar brinner, ingen annanstans denna lycka vi finner. Elin min bästavän, vi skulle aldrig vilja gå hem. Stanna hela natten, sprida de härliga skratten. Våra sinne är redan där, skapar minnen i en fantasi värld. Att uppleva detta på riktigt skulle va en dröm, något jag drömmer om i varje sömn. Snälla ta oss till Friends så ska vi se hur denna story ends 😉
  If u make this dream come true, i dont know what I would do 😀

  Johanna 2015-10-25 12:27:29 http://None
  Svara
 • Svar: 7 november

  Min bästa kompis och jag har knappt hunnit ses alls det senaste året, pga hon haft mycket med skolan och jag har en liten dotter. Sedan hennes älskade pappa nyligen gick bort i cancer har jag verkligen velat ge henne något som kunde få henne på andra tankar, men ekonomin har varit ett hinder…. I november någon gång slutar även hennes utbildning som hon slitit med i 3 år!! Det skulle vara ett så perfekt sätt att få fira henne!

  Skulle bli SÅ lycklig om jag fick vinna detta till oss!! 🙂

  Nelly Johansson 2015-10-25 02:27:12 http://None
  Svara
 • 7 november

  Jag skulle vilja vinna detta för att få överraska min bästa vän med ett minne för livet. Vi ska ta studenten nu till våren och efter det kommer hon att flytta 875 km från mig. Jag vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer att vara att inte ha henne vid min sida på samma sätt som jag har haft de senaste 10 åren. Vi försöker att ta vara på tiden vi har nu innan vi tvingas gå olika vägar. Skulle vara så kul att få överraska henne med detta.

  Pernilla 2015-10-25 00:53:24 http://None
  Svara
 • 7 november är svaret 🙂

  Åhh skulle så gärna vinna, dels eftersom jag och min kompis var ute efter biljetter hit för ca 3 veckor sedan, men sidan krånglade bara för oss och sa att alla biljetter var slutsålda…? Vi försökte höra av oss dem, men de sa bara att de fanns biljetter kvar, men det funkade inte för oss och mer hjälp en så fick vi inte…
  I sommar skulle vi även till Summerburst men där bokade vi för sent och biljetterna var slut… Jadu man skulle kunna tro att otur är mitt mellannamn.

  Att vinna detta skulle jag och framförallt min vän vara värd, som alltid finns där i vått och torrt och vi har alltid kul tillsammans, vi kommer dansa loss och sjunga tills våra röster spricker och försvinner, och skapa minnen som aldrig kommer försvinna, det är det ända jag begär.

  Puss och kram!

  Mikaela 2015-10-25 00:39:59 http://None
  Svara
 • Rätta svaret är 7 november.

  Skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter så att jag kan ge en grym överraskning till min bff som jag inte hunnit träffa på länge.

  Jag vet att han har försökt få tag på premiumbiljetter men att dom varit slut så fatta vilken otroligt bra vän jag skulle vara om jag lyckades vinna och kunde bjuda med honom 🙂

  Plus att vi skulle ju få en sån otroligt rolig upplevelse tillsammans.

  Karin 2015-10-22 23:13:59 http://None
  Svara
 • 7 november!

  För tre år sen flyttade jag till Malmö och fick då lämna min bästa vän i vår lilla ort utanför Halmstad. Vi har gått igenom allt jag och hon och varje dag som jag inte träffar henne saknar jag henne. Vilket är fler dagar än jag ser henne. Vi har så många galna nätter som minnen och jag vet för att få ut max av den här festival upplevelsen behöver jag ha henne hoppandes jämte mig. Hade varit en så sjukt otroligt känsla att få stå där med den bästa människan i världen. Hade verkligen betytt allt för mig!

  Ha en bra dag 🙂

  Eliin 2015-10-22 20:59:26 http://None
  Svara
 • 7 november

  Jag och min bff har gått igenom mycket i livet ihop sen dagis och i vår tar vi studenten ihop som ett slut men även början på ett nytt kapitel tillsammans i vuxenlivet. Jag vill uppleva denna kvällen med henne och ge henne dehär för att hon bärt mig när jag inte själv orkat det. Förra året gick jag totalt in i väggen 18 år gammal. Jag hade livets år framför mig,så blev det inte riktigt men att hon varje dag i min utbrändhet fanns där på alla plan och vi kämpade oss igenom det och tillbaka till tonårslivet igen. Jag älskar henne och livet för att de gav mig en ny frisk chans.

  Julia sköllerhag 2015-10-22 00:26:45 http://None
  Svara
 • 7e november – Ett datum som jag hoppas få tillbringa med min underbara vän, Lisa!

  Vi har känt varandra hela så länge vi levt och fått massor av minnen ihop. Galenpannan kan dansa, det kan jag lova! November lights med henne är någonting jag aldrig skulle kunna glömma…:)

  Fanny 2015-10-21 23:39:52 http://None
  Svara
 • Hej!

  November Lights håller hus den 7 november i Friends Arena!

  Jag skulle vilja dela denna fantastiska upplevelse med min partner in crime Klara! Hon och jag har gått igenom allt tillsammans detta år och jag skulle bara vilja visa hur mycket hon har betytt för mig! Hon är den roligaste och klokaste personen jag har i min närhet och jag vet att vi skulle dansa tills sminket bokstavligt talat runnit bort från våra kroppar.

  Puss o kram

  Maja 2015-10-21 22:24:43 http://None
  Svara
 • Jag önskar att få uppleva denna kväll tillsammans med min bästa vän. Vi var under gymnasietiden ofta ute och festade och idag när vi pratar och tänker tillbaka på våra minnen så är dem de roligaste och mest fartfyllda minnena vi har tillsammans. Idag träffas vi tyvärr inte lika ofta pga skola jobb och pojkvänner. Vi pratade om att boka biljetter till denna kväll men insåg snabbt att det blev för dyrt då vi båda är studenter och har olika utgifter på alla håll och kanter. Tråkigt nog blev de ingen bokning för oss trots att vi så gärna hade velat. Nu önskar jag dock att överraska henne med biljetter, och verkligen få uppleva en trevlig och vild kväll med mina fina underbara vän som alltid finns för mig.

  Sarah Grankvist 2015-10-21 17:56:39 http://-
  Svara
 • Den 7 november 2015 ! Min bästis heter Mathilda. Jag har aldrig haft en riktig bff förän nu, vi har känt varandra i 8 år men våran kärlek blommade påriktigt för några år sen. Just nu kan jag påstå att hon är en del av mig för vi är så oerhört lika, det är nästan lite läskigt. Utseende messigt så är vi totala motsatser, hon är söt och väldigt modern medans min look är lite mer trasiga loppisfynd! Hon är iaf värd en överraskning som denna. Hon hade dött av lycka! Plus att jag aldrig vinner nått så det hade varit extra kul för mig! Puss och kram jasmine

  Jasmine 2015-10-21 11:07:55 http://None
  Svara
 • 7e November 🙂 Jag och min bästaste bästa vän Elin har varit oskiljaktiga i 16 år nu. Om soulmates existerar så är hon garanterat min. Vi två kommunicerar på alla sätt, en blick från någon av oss och den andra vet EXAKT vad den menar. Jag skulle vilja vinna de här biljetterna så vi får ett tillfälle att fira oss och våran kärlek genom att skaka rumpa till grym musik hela kvällen! Ha det topp så länge 🙂

  Therese 2015-10-20 00:45:36 http://None
  Svara
 • Rätt svar: 7 november

  November Lights lineup är det bästa jag sett:
  det måste vara min drömfestival de har formgett!
  På R3hab kan jag inte se mig mätt,
  hoppas han kör mycket avklätt…
  Att se Knife Party vore SÅ FETT,
  kör de Internet Friends är mitt liv komplett.
  Nervo-tvillingarna gör en grym duett,
  men Armin van Buuren är anledning nummer ETT:
  honom har jag hört sen man lyssnade på kassett.
  Bor precis vid Tele2 Arena men saknar biljett…
  Låt mig inte plågas på grund av bristande budget!

  Malou Gudmundsson 2015-10-19 21:44:29 http://malouwinter.se
  Svara
 • Svar: 7 November. Vill gå med min bff för hon och jag brukar annars gå på festival men iår har det blivit lite off. Så varför inte vinna ett par biljetter och dra dit . 😀

  Annica 2015-10-19 13:46:17 http://anniicanilsson.blogg.se
  Svara
 • 7 november! Vill så gärna gå med min bästa kompis! vi bor en bit ifrån varandra och har svårt att hitta tid till att umgås!

  My Thulin 2015-10-19 12:46:16 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • 7 November
  Jag och min bff träffas sällan för att vi bor 40 mil ifrån varandra. Att gå på detta är en sätt för oss att göra något superkul tillsammans och vi älskar ju festival och att dansa!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!