Frågepoddis ❤ Fråga oss!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Vet ni vad??? Den här veckan kommer vi köra en fråga-svar-poddis. Hur kul?? Jättekul!

Så fråga på om allt ni vill veta så får ni svar redan på onsdag… Puss J!

 ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej 🙂

  Vad roligt med frågestund!
  Jag har några stycken som är till er båda:

  1. Vilken produkt kan ni inte leva utan?
  2. Vad är er favorit maträtt?
  3. Favorit resmål? & Favorit stad i världen?
  4. Bästa romantik tipset? (t.ex. på årsdag med kärlek)
  5. Favorit restaurang/bar & klubb i Stockholm?
  6. Har ni testat på någon kosmetisk behandling ni vill tipsa om?
  7. Vad är det dyraste plagg/pryl ni köpt?
  Sist men inte minst,
  8. Julklappstips till pojkvännen & 9. Boktips!

  Tack på förhand!!
  Ha en fortsatt härlig dag 🙂

  Marie 2015-10-21 11:35:47 http://None
  Svara
 • Hej!

  Här kommer en lite annorlunda, och lång, fråga, eller kanske mer av min livskris, som jag skulle älska om ni ville prata om. Ni kanske inte har stött på någon i er umgängeskrets med liknande bekymmer eller hört talas om det men eftersom ni två verkar vara de genuinaste tjejerna i cyberspace ställer jag frågan ändå – det handlar om sex, eller snarare inte sex. Jag har nämligen aldrig haft sex. Detta är ett otroligt stort problem för mig som jag mår dåligt över varje dag. Jag är väldigt, väldigt, VÄLDIGT gammal (ur detta perspektiv) och undrar lite hur ni skulle göra om ni var i min situation. Jag vill bara få det bortgjort men samtidigt när det kommer till kritan går det liksom inte. Och åren har bara gått och fortsätter att ticka på och likaså den otroligt stora ångesten av utanförskap.. Skulle ni bara få det överstökat oavsett tillfälle, gå ut på krogen och hitta någon som känns ”ok”, eller skulle ni fortsätta vänta för att hitta någon speciell även om tiden bara går? Jag tycker inte att det känns som en så stor grej att bara göra med någon men ändå är det något som tar emot och attraktionen finns inte så ofta där, kanske för att jag är för sent ute och min kropp inte ens vet vad det är. Har ofta önskat att jag hade ett bekräftelsebehov som jag behövde stilla eller något annat som gör att jag känner att jag måste, önskar att jag kunde ta ett piller för det. Mår så otroligt dåligt över detta men vet inte vad jag ska göra.

  Detta kanske är en fråga till en psykolog, men er podd är lite som terapi för mig så kanske att ni kan hjälp mig med ett litet råd gällamde detta. Är nog den enda oskulden i Sverige i min ålder.

  Kan ju avsluta med att avslöja min ålder, bara att skriva det här känns som en skam… 28 år (utan sex)!

  Terese 2015-10-20 01:36:43 http://None
  Svara
 • Vilken plats är ni i syskonskaran och hur tror ni att det har påverkat er. Hur tror ni att det påverkar människor i allmänhet?

  Finns det några färdigheter/styrkor som ni saknar och som ni kan se upp till hos andra? Tänker ni på detta när ni till exempel möter nya människor (potentiella vänner) eller rekryterar nytt folk i yrkeslivet?

  Hur fast tror ni att personligheten är, dvs i vilken stor utstäckning tror ni att människor själva kan välja vilket liv de vill leva och vilka de vill vara?

  Skulle för övrigt älska ett framtida vänskapsavsnitt, om kompisrelationer.

  Sofie 2015-10-19 23:40:09 http://None
  Svara
 • Vill gärna att ni pratar om:

  1. Att man faktiskt kan bli osams med personer på vägen mot framgång. Naggande självförtroende osv som konsekvens. SÄRSKILT utsatts om ung tjej vs gubbs som ska berätta för en hur allt ligger till och blir galna när man inte riktigt tar till sig detta utan kanske faktiskt vet bättre själv – vilket man ju ofta gör, inte minst är det för mig skitviktigt att följa självkänslan.

  2. Att som vuxen våga säga nej och ifrån till vänner, kollegor, bekanta som faktiskt inte är givande, äkta, genuina. Vad får man? Hur gör ni? Hur orkar man?

  LH 2015-10-19 22:43:36 http://None
  Svara
 • Hur många gånger per vecka snittar ni café- och restaurangbesök? Alltså hur ofta käkar ni frukost ute, lunchar eller fikar eller käkar middag? Känner ni er ”mätta” på utbudet ni som bor i Stockholm eller uppskattar ni ”cafékulturen” som jag upplever när jag är där? Något ställe ni saknar?

  a 2015-10-19 19:57:25 http://None
  Svara
 • Hur mycket pengar går åt till kläder varje månad? 😀

  Linda 2015-10-19 19:25:32 http://None
  Svara
 • ”Den människan glömmer jag aldrig.”
  Det är en spännande formulering som man kan applicera på personer som kanske är lite otippade. Jag tycker det är en spännande fråga att ställa sig. För om man bara tänker på de som har eller har haft störst betydelse i ens liv annars, så landar man inom sin familj eller närmsta vänner. Men med just den formuleringen tänker jag att man kan hamna i lite vidare perspektiv, det behöver inte vara den viktigaste personen, men ändå, någon som satt avtryck.

  Malin 2015-10-19 18:38:55 http://officebyingsten.se
  Svara
 • Hur skulle ni beskriva varandra med tre ord?

  Är ni extroverta eller introverta som personer?

  Er senaste obsession? (kan vara inom vilket området som helst, allt från godis till tv-program…)

  Tack för en bra podd!

  sofia 2015-10-19 17:37:53 http://None
  Svara
 • Ni måste (ja, i en knäpp drömvärld förstås!) komma på en programidé/ett tv-program som ni ska vara programledare för tillsammans, vad blir det för program?

  Cecilia. 2015-10-19 16:58:50 http://None
  Svara
 • Hej,
  Vill börja med att säga att ni är grymma och otroligt inspirerande!
  Och ta snälla inte min fråga som kritik utan en ärlig undran om hur ni tänker kring det här.
  När grejer händer i världen som nu t ex flyktingkatastrofen och folk flyr med i princip tomma händer och man läser om annat elände, hur motiverar man sig då att gå och t ex köpa den där fräsiga nya tröjan?

  Jag kan känna att det här med mode, inredning, shopping och köpa nya saker i det läget känns så himla trivialt även om jag älskar det, jag kom på mig själv att nästan bli äcklad över mig själv när jag en dag stod i kö för ytterligare ett köp.

  Hur balanserar man upp, hur tänker man, har ni nåt tips på tankesätt kring det här som ni använder er av? Jag tror ju såklart att även ni blir påverkade av sånt här eller tycker ni jag tänker konstigt? Lite flummig fråga kanske men jag tänker så otroligt mycket på det här, hur privilegad man är osv.

  Tack för all inspo ni sprider.

  kramar

  Jessica 2015-10-19 16:51:55 http://None
  Svara
 • Vad spännande med frågepodd!
  Alltså, det är en sak jag har funderat över, ni är ju två superhärliga tjejer som båda är väldigt drivna och har mycket på gång, och med det följer ett pressat tidsschema. Hur gör ni för att hela tiden fynda nya grejer till er och ert hem? dvs hur gör ni när ni shoppar? ni måste ju vara himla effektiva! 🙂

  Caroline 2015-10-19 16:29:50 http://None
  Svara
 • 1. Era favorit inredningsdetaljer som ni bara måste ha?
  2. Tips på bra budget inredningsaffärer (ej Ikea)
  3. Om ni fick en superkraft, vad skulle det vara då?
  4. Vem är er absoluta kändischrush?

  Victoria 2015-10-19 15:41:08 http://None
  Svara
 • Hej! Här kommer några frågor till er (ytterst briljanta personer!):

  – Känner ni ibland att livet inte har någon mening? Att ingenting egentligen spelar så stor roll? Om inte, vad driver er? Var kommer drivet ifrån? Vad är era bästa tips för att må bättre om man har en dålig dag?

  – Är ni bra på att kallprata? (Jag är inte det!) Har ni några tips på vad man ska säga till nya människor om man inte har någon solklar gemensam nämnare? Hur tar man kontakt med någon man tycker verkar intressant?

  – Hur tar man en vänskapsrelation till ett personligare plan (utvecklar en djupare vänskap)? Går det att göra med alla? Är ni direkt personliga med människor ni inte känner så bra?

  – Hur vågar man ta plats i en grupp med människor?

  Hade kunnat ställa tusen frågor till /mvh funderaren. Men tror det får räcka så för den här gången! 🙂 Tack så himla mycket för en härlig podd (där ni ju är väldigt personliga!) och att ni inspirerar och ingjuter glädje i min vardag! Puss och kram <3

  Sophie 2015-10-19 14:54:58 http://None
  Svara
 • Hej grymma härliga och peppiga tjejer!
  Min fråga till er är hur ni blir på allra bästa humör? Vad gör just ni för att bli på bra humör? Något speciellt?

  Fortsätt med det ni gör?
  Massa kramar!

  Ida S 2015-10-19 13:30:24 http://None
  Svara
 • KUL! Här kommer ett gäng frågor:

  > Hur ser ni på ålder. Jag vet: jättebred fråga som innehåller så mycket. Men, en positiv grej med ålder idag är att det känns som att åldersgränser är på väg att suddas ut – håller ni med? Det finns t.ex. många driftiga UNGA tjejer som lyckas med vad de tar sig för – och så kan man byta yrke sent upp i åldern, man fastnar inte i det spår man en gång valt. Men är det fortfarande lika mycket fokus på att se ung ut? Och har ni haft ålderskris?

  > Bloggstress, känner ni sådan? Jag har bloggat i tio år men ser på de 25-åriga stora bloggtjejerna idag och det är lite av en annan grej. De reser runt världen och visar en glammig sida men jag vet att det ligger mycket jobb bakom, och med det kommer en del stress. Vad är positivt och negativt med det liv de lever – och hur de påverkar deras läsares världsbild? (Haha återigen sjukt flummig fråga, men ni brukar diskutera så bra så jag är mest ute efter ert resonemang snarare än ett klart svar). 🙂

  > Den perfekta lördagen: hur ser den ut?

  > Vad är roligast att blogga om?

  Sara i Åre 2015-10-19 12:43:28 http://www.traningsgladje.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!