My Must Haves★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni frågar mig ofta om stylingtips och vilka plagg man ska satsa på till olika säsonger. Därför tänkte jag tipsa om några plagg som alltid funkar och räddar många mornar när jag känner mig inspirationslös. Jag tycker man borde ha: Ett par jeans du tycker sitter riktigt bra och som du känner dig bekväm i, en snygg skinnjacka, ett par svarta enkla boots, vita blusar (i mängder) det funkar verkligen till ALLT! Och sen maxa med fina smycken och en väska i någon fin färg eller coolt mönster. 

Oavsett om du bär plaggen tillsammans som en outfit eller var för sig tycker jag det här är bra basplagg som alla borde ha. Och som ni ser blir det riktigt snyggt om man matchar dem med varann! Håller ni med?

 ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!