Träningspepp ★

Hej gullisar, hoppas allt är bra med er! Ni som har lyssnat på podden vet att jag tappat bort min träningsrutin under sommaren och har haft svårt att komma igång nu till hösten men förra veckan hände det, jag tog mig till gymmet! Och i morse började jag dagen på gymmet och jag mår så jäkla bra av det! Nu ska jag se till att hålla i det och ha rimliga mål med träningen, jag behöver inte träna varje dag eller prestera till max varje gång. Utan blir det en eller två gånger i veckan är det bättre än inget alls! Och vi vet ju att vi behöver peppa oss för att få saker att hålla och få oss att ta det där steget att faktiskt ta sig till gymmet på morgonen, på lunchen eller efter jobbet/skolan. Och en grej som funkar för mig som är klädtokig… Är ju fina träningskläder! Det peppar mer än man tror. Att få kitta upp sig med bra grejer som också gör träningen ännu bättre gör mig mycket mer motiverad. Därför vill jag tipsa er om lite snygga grejer som finns att klicka hem just nu. Alla grejer har jag hittat i Ellos stora garderob! 

Ellos_Sport_Josefin01

Träningslinne: HÄR! Träningstopp: HÄR! Tights: HÄR! Skor: HÄR!

För dig som inte är så färgglad eller vill ha lite diskreta men ändå stilsäkra träningskläder tycker jag de här plaggen passar perfekt. Hur fin är den prickiga toppen? Och vill man inte vara helt svartvit tycker jag man kan piffa till träningsoutfiten med en fin topp i härlig färg!

Ellos_Sport_Josefin02

 

Träningstopp: HÄR! Tröja: HÄR! Handskar: HÄR! Skor: HÄR! Shorts: HÄR!

För dig som gillar färg och får energi av att ha färgstarka träningskläder (som jag) tycker jag att den här orange/rosa färgskalan är superfin och väldigt peppig! Mixa med svarta brallor eller short om du inte vill gå all in!

Okej, känner ni peppen? Vill ni börja höstträna med mig? Vi kan väl peppa varann! Puss J

I samarbete med Ellos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!