Detär okej

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det är okej att vila. Det är okej att inte alltid vara superpepp. Det är okej att ta en dag off. Det är okej att inte alltid prestera. Det är okej att slökolla på tv. Det är okej att äta supersen frukost. Det är okej att gå i pyjamas en hel dag. Det är okej att inte orka allt. Det är okej att ta en paus. Det är okej att säga nej. Det är okej att vara precis som man e. 

Lite såna saker intalar jag mig just nu. Jag kör ju oftast allt i 180 oavsett vilken dag eller tid det är. Det är få timmar som innebär total paus för mig. Och det håller inte i längden. Det är okej att inse att man inte alltid kan vara på topp och att man behöver ladda batterierna. Och där är jag i dag. Jag har känt mig hängig i någon vecka men tänkte att jag ”inte har tid att vara hemma sjuk”. Men tack vare grymma människor i min omgivning som som vill mig väl förstod jag att det var precis vad jag behöver göra. Så den här helgen ska jag spendera i mjukiskläder, med god mat, vänner och familj och bara slappa. Så himla skönt och något jag verkligen behöver just nu. Och jag ville dela med mig av det till er för att ni ska förstå att jag också har sånna dagar. Jag har inte tillåtit dem så ofta men i dag gör jag det och det känns faktiskt ganska skönt. Ta hand om er fina ni. Hörs snart!

Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ja, det är jätteviktigt, man kan inte köra 180. Kroppen är ju en själv inte en belastning och man ska lyssna på den 🙂 Så, helt rätt tycker jag och bra att du skriver om det! Ladda batterierna, bli frisk och i längden orkar man mer och mår bättre!

  Kattis 2015-10-24 12:19:45 http://www.sadnesstheory.com
  Svara
 • Jag är också superdålig på att låta mig själv vila, något som resulterade i att jag hamnade i en utmattningsdepression i våras. Så ju fler som vågar säga och visa att det är okej att vila, desto bättre! Man behöver lixom få höra det från andra för att fatta det.

  Jenny W 2015-10-24 11:36:35 http://None
  Svara
 • Vill bara säga att du är en riktigt inspirerande människa! Jag blir glad av att läsa din blogg och får så härlig energi! Ditt liv känns så harmoniskt och fint, blir så peppad av det!

  Anna 2015-10-23 22:17:54 http://None
  Svara
 • Hej Josefine, jag vill bara tacka dig eftersom du är super inspirerande. Läser din blogg varje dag! Dessutom älskar jag din och Vanjas pod, helt awesome 😀

  Yasmine 2015-10-23 19:59:00 http://None
  Svara
 • Puss puss puss och kram kram kraaaaam! <3<3<3

  Vanja Wikström 2015-10-23 19:16:09 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!