I Love Things❥

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni vet ju att jag älskar inredning och att jag älskar att pynta med saker. Och jag blir alltid lika glad av att gå in i butiker där jag ser massa saker jag vill ha framme hemma. För jag gillar ju att visa upp mina favoritgrejer, inte ha dem i skåp och lådor. Och precis så känner jag varje gång jag går in på Things, de har såååå mycket fina saker. Och häromdagen var jag där och hittade lite nya favogrejer som jag snart ska visa upp på bloggen. Ett litet helgtips till er som vill shoppa lite fint hem nu när det är löning. Butiken ligger mitt på Plattan och heter som sagt Things. Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!