Fynda märkesgrejer på Blocket Mode ★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Det här med märkesgrejer är ju något man tycker är lite extra trevligt. Men jag personligen tycker inte att det är värt att lägga massa, massa pengar på ett plagg bara för att det har ett visst märke. Eller okej, jo på vissa saker kanske. Som det här med väskor. Jag älskar ju accessoarer och på det kan jag tänkta mig att lägga lite mer pengar på. Som den här väskan jag köpte Second Hand i Soho. Och det är en grej jag verkligen gillar, att hitta saker på second hand butiker. Att få fynda är ju underbart!! Dels att man hitta unika grejer, det kostar mindre än vad det gör som nytt (speciellt märkesplagg) Och inte minst det är bra för vår planet. Otroligt viktigt!! Och nu har alltså Blocket gjort en supersmart grej för oss som älskar mode och gillar att fynda. De har samlat alla modeannonser på ett och samma ställe! Här behöver du inte bläddra igenom tusentals saker för att hitta guldkornen utan här är allt guldkorn. Underbart!! In och fynda! Blocket Mode ❤

 

I samarbete med Blocket

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!