Om min bloggfria vecka…❤

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Okej, ni som har haft koll på bloggen senaste tiden vet ju att jag har haft en ”time out” från blogg, jobb och Instagram. I typ en vecka (sen i onsdag) med iof tre smygbilder på Instagram (jag kunde inte hålla mig!!) Och visst det har varit skönt att bara stänga av, ta det lugnt och inte ha massa måsten. Men det har varit rätt tråkigt om jag ska vara ärlig. Jag gillar ju att tänka på vad jag tar på mig för att fota dagens outfit, nu kändes det som att det inte riktigt spelade någon roll vad jag hade på mig. Vilket ledde till att jag hade samma byxor tre dagar i rad, haha. Och ja det är ju iof lite skevt också. Och det gjorde ont att inte få ta fram kameran och fota när en vän kom med egengjord våffelsmet i en korg ute på landet när vi skulle ha söndagsbrunch.. Alltså hur gulligt??? Men sen kunde jag inte heller hålla mig för att fota vår mysiga våffelbrunch –  Se bilden här!

Det var ju egentligen inte så många dagar men det gjorde stor skillnad för mig. Det var skönt att helt få stänga av och bara få vara. Men jag inser ju nu i efterhand att jag hellre har det så här – Att få dela min vardag med er! Jag älskar det och det ger mig så mycket pepp och energi i vardagen. Jag har lixom saknat er, både att få inspirera er men framförallt att få läsa er härliga kommentarer. De gör stor skillnad för mig och jag vill inte leva utan dem 🙂 Men viktigt nu är att få balans i alla hundra olika saker jag gör varje dag. Och det är mitt nya misson från och med nu. Och det känns riktigt bra!! Hoppas ni har saknat mig, hihi (tack för alla fina kommentarer) och att ni inte försvunnit på den här korta tiden. Now Im back! Så nu kör vi vidare med Dream big, inspo och vardagspepp i massor! Puss J

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Du är grymt duktig, men du är inte wonder woman. Ingen är det! Sätt inte för mycket press på dig själv. Jag vet hur lätt det är att göra det, men det finns ingen viktigare person i ditt liv än du så du måste må bra. 🙂

  Lovisa 2015-11-04 00:08:46 http://None
  Svara
 • Ja jag har saknat dig massor!!! Kollar ju din blogg minst 2 ggr varje dag för att se om du uppdaterat den! Men jag följer ju dig på instagram med. Du inspirerar mig massor vad det gäller outfits o stil! Så bra o skönt för dig att pausa lite, världen går inte under för det 🙂 och det var väl det som behövdes för att du skulle inse hur mycket du ändå tycker om det du gör. Fortsätt blogga fina du! Ha det så gott!

  Jossan 2015-11-03 23:35:44 http://None
  Svara
 • Bra att du är tillbaks för din blogg är superbra! Känns som mer glitter och glamour en alla andra bloggar på ett bra sätt!

  Sofia 2015-11-03 12:53:45 http://itgirls.se/sofiaanderskar
  Svara
 • You rock!!

  Tindra 2015-11-02 21:46:48 http://None
  Svara
 • Velkommen tilbake!! Og ja, jeg har savnet deg ♡ Men herlig med en pause, velfortjent 🙂

  Sunniva 2015-11-02 20:58:33 http://None
  Svara
 • Självklart har jag saknat dig och dina härliga och inspirerande inlägg, men klart att man måste få ta en paus någon gång ibland! Speciellt du som alltid är så flitig!

  Moa 2015-11-02 20:52:06 http://None
  Svara
 • Härligt att ha dig tillbaka 🙂 men helt rätt att ta en paus då o då!

  Karolina 2015-11-02 20:01:43 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!