Kom och shoppa med mig❤

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Hej gullisar, hoppas ni har haft en härlig söndag. Det har jag! Och jag är en superrolig grej att berätta för er som jag verkligen hoppas ni gillar. På torsdag öppnar nämligen Mall of Scandinavia (äntligen) Och Thomas Sabo kommer öppna en superfin butik där som jag ska vara med och inviga TILLSAMMANS MED ER! Så pepp! Alltså kommer jag att vara på plats nu på torsdag 12:de november mellan 20-21.30 för att visa er mina favoriter från butiken, ge lite stylingknep, hänga och spana in nya butiken ihop. Så mysigt!! Eller hur?

Självklart finns det massa erbjudanden och GOODIEBAGS 😀 Hoppas vi ses där??!! Puss och kram!

Spana in era favoriter redan nu!

I samarbete med Thomas Sabo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh vad roligt! Så underbara smycken. När jag pluggat färdigt ska jag frossa i shopping, älskar Thomas Sabo.

    C 2015-11-10 14:57:59 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!