Make Up By Maybelline★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ni som följer mig på Snap (@josefinsoso) vet ju att var jag på November Lights i Tele2 i går. Innan jag dansade loss fick jag äran att bli sminkad av Maybellines grymma make up artist Sandra. Hon gav mig en grym eyeliner som jag önskar jag kunde göra själv.. Så i så fall alltid se ut så här. Kände mig assnygg, haha!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Eyelinern hon använde var ny och hade en matt effekt, grymt snyggt!

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Tack för alla bilder bästa Salem ❤

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!