Pimp your nails★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

Trenden med ”diamanter” på naglarna syns ju överallt på Insta just nu så jag blev sugen på att testa att göra det hemma själv. Jag köpte små diamantpluppar på Monki. Målade naglarna med en ljus färg och satte dit plupparna innan lacket fastnade. Sen toppade jag med ”top coat” för att de skulle sitta. Fint va? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag har scrollat supermånga sidor men hittar inte om du skrivit ut vad dina tunnare bruna bågar heter? De är SÅ fina och jag är just nu på glasögonjakt för att uppdatera mig. Vore supertacksam för svar 🙂

    cecilia. 2015-11-11 11:35:04 http://None
    Svara
  • Hej Josefin! Jag undrar om inte du kan göra en parisguide? Eller bara svara här om var du hängde när du var där nyligen. Du la upp nån bild på en butik som bl a sålde väskor – den såg så mysig ut! 🙂

    Vero 2015-11-11 08:44:29 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!