Veckans poddisär här ❤

#JosefinOchVanja

GULLISAR!! Ni är så jäkla bra, fy fan va glada vi blir av era ord. Alla kommentarer, mejl och pepp. Ni är bäst! I veckans poddis blir det lixom en fortsättning på förra veckans poddis. Stress, väggen, shoppa, göra något kul varje dag och andra knep för att inte stressa ihjäl sig. Hoppas ni tycker om veckans poddis och att ni inte tröttnar på vårt stressprat. Men som vi säger i Podden, vi vill ha en ärlig podd, vi vill berätta som det är och hur vi mår. Väldigt viktigt tycker jag att man inte bara visar upp någon drömbild av sitt liv. Vi är alla bara människor. Våga vara mänsklig! Men glöm inte heller att du har makten över ditt liv och du KAN göra vad du vill. Puss och kram! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ni är så bra! Det är ju verkligen viktigt att NI fungerar på insidan, annars kan alla vi ju inte få ta del av alla era jättebra kunskaper! 🙂 Du är bäst, Josefin och jag hoppas du vet hur mycket jag tycker om dig!

    Ida 2015-11-12 12:14:42 http://None
    Svara
  • Det man gillar med er är ju att ni kan blanda det peppiga och ”drömmiga” med det lite ledsnare också! ni känns mänskliga <3

    ISA 2015-11-11 13:58:57 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!