Food Monkey– Eko Mums!

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Supertips till alla som vill äta lite mer eko! Food Monkey är alltså ekomatkassen hem till dörren. En kompis till mig som startat denna grymma idé! För mig som har ont om tid och inte är så bra på att laga mat är detta perfekt. Man får ekomat för fyra middagar, för mig blir det då både till middag och lunchlåda – Perfekt!! Som ni förstår är detta något man borde testa. Bra idé, bra för planeten och för dig!!  Kolla in Food Monkey här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!