Boho Style★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Glasögon Céline Halsduk Zara Jacka Gina tricot Skinnbrallor Zara Boots Second Hand

Happy Monday på er gullisar. Hur mår ni? Jag mår bra, men känner att det är måndag eftermiddag och mörkt ute.. Börjar bli lite trött i ögonen.. Men känner ändå peppen för massa saker nu. Så mycket kul som händer. Och jag har verkligen chillat den här helgen så jag har lite energi över. Tror mest det är att mina ögon inte riktigt vant sig med glajor än.. Blir så ansträngd i ögonen på eftermiddagrna och kvällarna nu efter att suttit vid datan en hel dag.. Men det blir nog bättre snart 🙂 Nu ska jag mumsa lite ischoklad som vi har på jobbet och kötta sista timmarna på den här dagen. Hörs sen! Puss J

Glasses Céline Scarf Zara Jacket Gina tricot Leatherpants Zara Boots Second Hand

Hi guys! How are u? Im fine but a bit tired….. I feel that its monday afternoon and dark outside.. Now I need som chocolate and coffee to finish this day! Talk to u later! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!