Happy Hair★

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset

I dag var jag hos bästa Anna och filmade en hårstylingvideo som ni snart får se 🙂 Vi filmade och fotade och när jag skulle packa ihop och gå fick jag ett infall ”jag vill klippa lugg”. Blev så inspirerad av Annas ”halvlugg”  och har senaste tiden varit sugen på en förändring såååå vi tog fram saxen.. Visar bilder i morgon. 

Hörrni, ni vet väl att ni nu får 10% hos Anna fram till årskiftet om ni uppger att ni sett erbjudandet i min blogg? Boka tid hos henne på mejlen: [email protected]

Puss puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!