VÅGA VARA DU!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hörrni gullisar! Jag får så många mejl och kommentarer av er om att ni blir peppade av min blogg och min och Vanjas poddis till att våga köra er grej. Jag har precis läst igenom några sånna mejl och känner att jag bara måste skriva ett inlägg på ämnet. Jag hoppas att alla ni som läser detta förstår att ni finns just för att göra er grej. Det är därför ni är födda. Ni föddes inte för att gå i någon annans fotspår, följa tråkiga mönster eller behöva stänga inne er själva för att passa in. Lev ut, släpp er personlighet fri och våga vara du. Våga satsa på det du tror på, det du vill göra, det du brinner för att göra. Oavsett vad andra tycker. Det finns så mycket svartsjuka och rädda människor som inte vågar glädjas åt andra. Låt er inte bli påverkade av den här typen av människor. Bevisa i stället att livet blir så mycket härligare om man följer sin dröm. Är vi överens? Bra då börjar vi på en gång! #dreambig 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!