Good Morning Bathroom★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Glad lördag gullisar! Hoppas ni har sovit gott. Jag vakande vid nio, utvilad och sugen på att fota så jag fotade lite favosar i badrummet som jag tänkte visa för er. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

En ny favorit för håret är ”salt spray” från Balmain. Jag gillar ju inte när mitt hår är för lent utan vill ju gärna ha lite ruffsigt hår så då är den här perfekt och så är den snygg att ha i badrummet. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Mmmm, älskar den här kroppsoljan från Estell & Thild, luktar såååå gott. Mums för huden nu när det är torrt och kallt. 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Kolla in mina hudvårdsfavoriter här!

Kolla in mina favoriter i sminkväskan här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • ÄLSKAR DIN BLOGG! Alltså hela du, ditt hår, din stil och din inställning, älskar!! Jag undrar dock mer hur du fixar ditt hår, vad du gör med det. Jag har precis klippt din längd och får inte riktigt styr på det så trivs inte alls i det, men blir så jäkla peppad på att rocka kort när jag ser bilder på dig och undrar, hur gör du???? Pussss och tack för väldens coolaste blogg

    Klara 2015-11-21 14:14:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!