Love Weekend★

 

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Hoppas ni har en mysig helg gullisar, det har jag! I morse kom min kompis Bella hem till mig på en mysfrulle. Älskar att äta långfrulle med vänner på helgerna, lyxen! Hörrni, just nu har Thomas Sabo ”Engraving weekend” och har 10% på Love Bridge Collection. Passa på att skapa armband till dig och din bästa vän – Läs mer här!

Vinnare av ”Love bridge för dig och din bff”!

TACK för alla fina bffstories, ni är så himla underbara. Jag har valt ut en vinnare som alltså får varsitt armband från Love Bridge Collection till sig och sin bff… Vinnaren är…… Hanna Jedvall! Grattis!! (du kommer få ett mejl inom kort)

Ha en underbar helg och häng med era vänner och sprid kärlek! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vilket fint nagellack!
  Vad är det för märke och färg?
  Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Kram Eva

  Ewa J 2015-11-23 13:08:00 http://None
  Svara
 • Jag har precis klippt lugg som dig, hur stylar du för att få den så snyggt två delad?
  Du är fin i den iaf 🙂

  Mikaela 2015-11-21 18:43:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!