Crazy Week★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Fluffväst River Island Stickad tröja H&M Halsband MIIIIINA 😀 

Hej fina, fina ni. Den här veckan är GALEN så hinner knappt blogga känner jag, sorry. Och i dag har jag ju mitt smyckesevent (såååå kul) och min syster kommer från New York så kommer hänga med henne heeeeeeeela helgen så det kommer bli en hel del bilder. MYS!! Hoppas ni har en fin torsdag och att ni mår bra. Hoppas vi ses ikväll. Puss J

Fluffy vest River Island Knit H&M Necklace My collection 😀 

Hi guys!! How are u? I have a crazy work week so sorry for bad blogging…  But this weekend my sister is here so we will take a lot of pictures! Talk to u later!! Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Du har alltid så himla fina kläder. Älskar pälsvästen! Kram<3

    Tora (torahansson.bl 2015-11-26 21:08:57 http://torahansson.blogg.se
    Svara
  • Önskar så att jag bodde i Stockholm nu för då skulle jag lätt komma på ditt event ikväll för jag bara ÄLSKAR din kollektion (och ett stort plus är ju miljöaspekten i det hela!). Skulle vilja köpa var och en av dem! Tyvärr blir det inte så när man lever på CSN, men spara som sjuttsingen ska jag göra för att kunna köpa något i alla fall. Ha det awesome ikväll!

    Elin 2015-11-26 20:37:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!