Dream Big Breakfast★

Processed with VSCOcam with hb2 preset

I morse hade jag alltså min pressfrukost för min smyckeskollektion. Och det blev så himla mysigt! Jag njöt verkligen av hela grejen och fick en insikt i att här står jag med mina egendesignade smycken, med massa härliga bloggare som jag följt i flera år och vi är här för att fira min första egna kollektion. Så magiskt! Tack, tack, tack alla som kom och tack CU Jewellery & Start Studio PR för detta fantastiska samarbete. Jag är så otroligt glad! 

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Alla fick varsin ask med sitt namn på och en present i..

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Fina Lisa!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Blogger breakfast!

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Bästa Vanja!!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

 

Sania & Hanna!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Flera bilder kommer!! Nu måste jag sova och ladda för morgondagens event, ses vi där? Puss J

Dreams do come true!! #DreambigbyJosefin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!