Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My New Tattoos★

IMG_2877IMG_2875 IMG_2876IMG_2878 IMG_2879

I går tatuerade jag och min syrra oss. Det var min systers första tatuering och jag gjorde med nionde och tionde. Så kul! Älskar ju att ha flera, små tatueringar. Tycker det är väldigt fint. Den här gången blev det en blixt på underarmen och ”free” på baksidan. Så nöjd! Blixten hittade jag på en bild från Vanjas blogg, hon hade fotat en gammal bok hon har i sin tvbänk och direkt kände jag att den vill jag göra. Och ordet free har jag funderat över i några år och i går hittade jag ett superfint typsnitt som passade perfekt så gjorde båda på en gång. Vad tycker ni? Puss J

I looove my new tattoos! One lightning and ”Free” on the same arm. So happy! Love to have small, different tattoos. Now I have ten of them! What do u think? Love J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
Josefin Dahlbergs webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!