Poddisenär här!! ★

IMG_2562

Äntligen onsdag!! I veckans poddis pratar vi om vänner. Vilka olika typer av vänner finns, vilka vänner har vi, hur gör man med vänner man inte kommer överens och kan man göra slut med vänner? 

Den här gången spelade vi in hemma hos mig, så mysigt. Och äntligen fick Vanja se hur jag bor. Och i slutet av podden kommer det in en hemlig gäst.. haha min kille Philip kom hem medan vi spelade in… Mer om det får ni höra i podden. Hoppas ni vill lyssna!!

OCH… Ni vet ju att vi älskar att få se vilka ni är. Därför kommer vi att välja ut en favoritbild varje vecka och visa på Instagram. Så tagga din härliga bilder med #JosefinOchVanja – det måste inte vara bilder på när ni lyssnar på podden, det kan vara vad som helst. Det är ett sätt för oss att ge tillbaka lite kärlek till er eftersom ni lyssnar, gillar och delar. Love J

Lyssna här eller i poddapparna ”Josefin och Vanja”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar älskar älskar er pod! Ni två är ju bara helt underbara

    Ida 2015-12-04 14:52:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!