Yesterdays look★

Processed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetProcessed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Skjorta Gina tricot (Pyjamasavdelning) Jeans Bik Bok Boots Jeffery Campbell

Jag hann inte med att posta gårdagens look men här kommer den. Jag gillar ju inte skjortor, eller jag kan tycka att det är fint på andra men känner inte att de passar på mig. Jag har gjort flera försök men slutar alltid med att de hänger med lappen kvar i garderoden. MEN nu har jag hittat en jag gillar! Och jag hittade den på pyjamasavdelningen på Gina… hehe.. Fin va?

Shirt Gina tricot  Jeans Bik Bok Boots Jeffery Campbell

Hi cuties, how are u? I never had time to post my outfit yesterday but here it is. I never wear shirts but this one I really like!! Its from Gina tricots pajamas section… hehe.. Love it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!